Menu

Oud ijzer ophalen Oudenberg

Waarom laat u oud ijzer ophalen te Oudenberg? Omdat Chris Struijk expert in oud ijzer is en u er ook nog een leuk bedrag voor geeft! Dit familiebedrijf heeft meer dan 65 jaar ervaring in het ophalen en verwerken van oud ijzer. Prettige bijkomstigheid is dat u zelf geen zwaar tilwerk hoeft te verrichten. Afhankelijk van het soort oud ijzer, de hoeveelheid, de dagwaarde en of u het al gescheiden heeft ontvangt u een vergoeding. Chris Struijk zal alleen oud ijzer ophalen vanaf 300 kilogram.

Neem contact op

Soorten oud ijzer ophalen in Oudenberg

U kunt behalve oud ijzer laten ophalen in Oudenberg ook andersoortige metalen aanbieden. Chris Struijk haalt de volgende soorten oud ijzer en metalen op:

  • Ferrometalen: beschikken over een magnetische werking en zijn goed recyclebaar. De scheiding geschiedt met behulp van magneten. Voorbeelden zijn ijzer, kobalt en nikkel.
  • Non-ferrometalen: bevatten geen ijzer of ijzer als hoofdbestanddeel. Koper, lood, aluminium, zink, brons en messing zijn voorbeelden van non-ferrometalen.
  • Industrieel schroot: dit is vooral restafval van plaatmateriaal uit de industrie, voornamelijk uit de auto-industrie. Bij de realisatie van een auto komt er altijd veel snijafval vrij.
  • Oud schroot: onbruikbare of versleten metalen, zoals oude radiatoren, oude pijpen en grote apparaten.

Chris Struijk weegt uw oud ijzer om de juiste vergoeding te bepalen. Hij beschikt hiervoor over een speciale weegschaal. Daarbij is het prettig te weten dat u uw oud ijzer te Oudenberg niet aan zomaar iemand meegeeft. Het wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt, wat betekent dat uw trouwe koelkast alsnog van nut kan zijn. Daarbij geeft het een prettig gevoel bij te dragen aan een beter milieu.

Container laten plaatsen in Oudenberg

Heeft u regelmatig oud ijzer afval? Hoe handig zou het zijn als u dit heerlijk makkelijk in een container aan huis deponeert die wordt geleegd als deze vol is? Chris Struijk bekijkt welk formaat container u nodig heeft, plaatst deze en komt deze tijdig legen. Vanzelfsprekend ontvangt u ook hiervoor een vergoeding. Ook wanneer u over langere tijd oud ijzer afval heeft is een container aan huis prettig. Waar slaat u het immers op in de tussentijd? Vanaf nu weet u dus waar u terecht kan met oud ijzer en andersoortige metalen. Laat een container plaatsen of uw oud ijzer ophalen in Oudenberg door Chris Struijk! Wij halen ook graag oud ijzer op in Scherpenzeel, oud ijzer in Barneveld en oud ijzer in Beuningen.

Neem contact op