Menu

Sloopauto verkopen

Is uw auto echt aan het einde van zijn Latijn? Uw sloopauto verkopen aan Chris Struijk is dan een goed alternatief om uw auto veilig en milieubewust af te laten voeren. In de meeste sloopauto’s is het immers niet meer veilig of verantwoord om erin te rijden. Daarom komt Chris Struijk bij u op locatie om uw auto op te halen. Omdat wij werken met een truck die beschikt over een open laadbak is het geen probleem om uw zware auto op te tillen.

Neem contact op

Uw sloopauto verkopen, wat schaft dat?

Bij Chris Struijk kunt u er zeker van zijn dat u wanneer u uw sloopauto wilt verkopen een goede prijs krijgt. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid staal en ijzer in uw sloopauto en de bruikbare auto-onderdelen. Ook hanteert Chris Struijk geen vaste prijzen. Dat komt omdat de schrootprijzen dagelijks wisselen. Hierover kunt meer lezen op de volgende pagina over schrootprijzen.

Vrijwaringsbewijs bij uw sloopauto verkopen

Uw sloopauto verkopen aan Chris Struijk voorkomt een heleboel adminstratieve rompslomp. Chris Struijk zorgt ervoor dat hij het vrijwaringbewijs voor uw sloopauto bij zich heeft, zodat u op locatie uw auto aan ons overdraagt. Vervolgens is Chris Struijk vanaf dat moment verantwoordelijk voor uw sloopauto. Zodra uw sloopauto is opgehaald heeft u er dus geen omkijken meer naar. Dat is wel zo makkelijk bij uw sloopauto verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw sloopauto te verkopen.

Neem contact op