Menu

Oud ijzer ophalen Zeist

Stel u heeft een bedrijfspand of kantoorcomplex en u gaat verhuizen. Of u heeft verschillende oude machines en zware apparaten staan en wilt die graag verwijderd hebben. Denk daarbij aan stalen constructies en stellages, witgoed, cv-installaties, bekabeling, velgen en wielen (garages). Oud ijzer ophalen in Zeist of omgeving laat u doen door Chris Struijk. Bij het leegruimen van bedrijfspanden kunt u rekenen op onze discretie. Bovendien leveren wij uw bedrijfspand binnen korte tijd bezemschoon op.

Neem contact op

Oud ijzer ophalen v.a. 300 kg in Zeist

Dit familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in oud ijzer ophalen in Zeist of omgeving. Wij richten ons met name op Midden-Nederland en halen uw oud ijzer op vanaf 300 kilogram. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Heeft u vaker oud ijzer afval? Laat dan een gratis container plaatsen. Wij halen deze regelmatig op. Dat is zowel voor u als voor ons erg handig.

Schrootprijzen oud ijzer

De prijs die u krijgt als wij uw oud ijzer ophalen in Zeist of omgeving hangt van verschillende factoren af:

  • Wat is de dagwaarde van oud ijzer? Deze wisselt, net als bij benzine en goud per dag en hangt af van vraag en aanbod.
  • Welke soorten oud ijzer biedt u aan? Er zijn ferrometalen die meer dan 50 procent uit ijzer bestaan en non-ferrometalen waarbij dit niet het geval is.
  • Hoeveel ijzer biedt u aan?
  • Heeft u de verschillende metalen al gesorteerd of niet?
  • Hoe vervuild is uw ijzer (roest speelt hierbij geen rol)?

Sloopwerken naast oud ijzer ophalen Zeist

Naast oud ijzer ophalen in Zeist of inkopen van oud ijzer is Chris Struijk ook gespecialiseerd in sloopwerken en dan met name industriële sloopwerken. Daarbij gaat het voornamelijk om machines en staalconstructies. Hoewel slopen wellicht een zeer eenvoudig werkje lijkt, komt er meer bij kijken dan u denk. Slopen is maatwerk. Er moet gelet worden op veiligheidsmaatregelen en bekeken worden of u de juiste vergunningen heeft. Ook bespreken we wat er gesloopt moet worden en wat juist niet en wanneer we de sloopwerken uitvoeren.

Neem snel contact op

Meer informatie over oud ijzer ophalen in Zeist of omgeving of over onze sloopwerken? Neem contact met ons op. Wij halen ook oud ijzer op in de omgeving van Nijmegen!

Neem contact op