Menu

Schrootprijzen

U zoekt de schrootprijs of de prijs van oud ijzer en andere metalen en vindt deze niet op onze website? Dat kan kloppen. Net als bij olie (benzine) en goud verandert de prijs die u voor uw oud ijzer krijgt dagelijks. Daarom worden er geen vaste prijzen gehanteerd.

Neem contact op

Verschillende prijzen

De schrootprijzen worden bepaald aan de hand van het aanbod en de vraag ernaar. Is de vraag naar oud ijzer groot, dan geldt datzelfde voor de schrootprijs die u ervoor krijgt en omgekeerd. Omdat de vraag en het aanbod per dag verschilt, zijn de schrootprijzen geen enkele dag hetzelfde.

Schrootprijzen oud ijzer

Naast de dagelijkse fluctuatie in de schrootprijzen, hangt de vergoeding die u krijgt voor uw oud ijzer mede af van de volgende factoren:

  • de hoeveelheid oud ijzer: hoe meer oud ijzer u heeft, hoe groter de vergoeding is.
  • het aanbod van uw oud ijzer: is uw ijzer gesorteerd dan krijgt u een grotere vergoeding dan als uw oud ijzer ongesorteerd aanbiedt.
  • welk soort oud ijzer u aanbiedt. Sommige metalen zijn meer waard dan andere.
  • of uw oud ijzer zeer vervuild is of niet (let op: roest is geen vuil).

Oud ijzer ophalen? Zowel particulier als zakelijk, vanaf 300 kilo. Voor meer informatie bel ons!

GRATIS Oud ijzer ophalen bij u op locatie?

Schrootprijzen weten? Bellen!

Wilt u de schootprijzen weten, of wilt u bijvoorbeeld oud ijzer ophalen in Nijmegen, Veenendaal, Arnhem of omgeving van Utrecht? kun u het beste even telefonisch contact met ons opnemen via 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23. We proberen u dan een inschatting te geven en een uitleg te geven hoe de prijs tot stand komt. Wij betalen onze klanten meestal direct uit, maar als u uw geld liever op de bank wilt laten storten is dit ook mogelijk.

Neem contact op