Menu

Oud ijzer ophalen Utrecht of omgeving

Oud ijzer ophalen Utrecht of omgeving

Veel gestelde vragen en antwoorden over oud ijzer ophalen in Utrecht of omgeving:

  • Komen jullie voor elke hoeveelheid oud ijzer langs?

Helaas niet. Oud ijzer ophalen in Utrecht heeft voor ons weinig zin enkel en alleen om uw oude wasmachine op te halen. In dat geval zijn wij meer kwijt aan de reiskosten. Wij komen langs bij een hoeveelheid van 300 kilogram oud ijzer of meer.

  • Bij wie halen jullie oud ijzer op?

Oud ijzer ophalen in Utrecht of omgeving doen wij bij particulieren en bedrijven.

  • Zijn er verschillende soorten oud ijzer?

Ja, we maken onderscheid in ferrometalen en non-ferrometalen. Ferrometalen bestaan voor meer dan de helft uit ijzer, zoals ijzer, kobalt en nikkel. Voor non-ferrometalen is dit niet het geval. Denkt u daarbij aan aluminium, staal, lood, koper en zink.

  • Welke prijs krijg ik voor mijn oud ijzer?

Het verschilt per dag wat u krijgt voor uw oud ijzer. Dat komt omdat ijzer net als benzine en goud afhankelijk is van vraag en aanbod. Met andere woorden: De dagprijs varieert. Als wij uw oud ijzer ophalen in Utrecht of omgeving is het dus verstandig om van te voren eerst even te bellen. Zo kunnen wij u een indicatie geven of het verstandig is om nog een dag te wachten of niet.

  • Hoe gebeurt het oud ijzer ophalen Utrecht?

Chris Struijk beschikt over een truck met een open laadbak. Omdat de truck ook is uitgerust met een laadkraan, is deze ideaal voor het tillen van zware ijzeren metalen.

  • Wanneer halen jullie het oud ijzer op?

Dit doen wij altijd in overleg. U kunt ons bereiken van maandagochtend 8.00 uur tot en met zaterdagmiddag 12.00 uur.

  • Wie haalt het oud ijzer op?

Dat doet Chris Struijk zelf of zijn zoon. Chris Struijk Metaalhandel is, zoals u merkt, een echt familiebedrijf dat beschikt over ruim 65 jaar ervaring als het gaat om het ophalen van oud ijzer. Bovendien zijn wij VIHB-gecertificeerd. De afkorting staat voor Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars van afvalstoffen. Het geeft u de garantie dat wij veilig met gevaarlijke stoffen overweg kunnen.

Meer weten over oud ijzer ophalen in Utrecht of omgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op.

oud ijzer utrecht