Menu

Oud ijzer ophalen Renkum

Zoekt u een betrouwbare partij voor oud ijzer ophalen? Renkum is uw woonplaats? Neem dan contact op met Chris Struijk Metaalhandel. Chris Struijk heeft jarenlange ervaring in de metaalbranche en beschikt over de expertise die nodig is voor de veilige afvoer en verwerking van uw metalen bouwafval, wasmachines, cv-installaties, gaskachels en ander metaal.

Neem contact op

Oud ijzer ophalen Renkum strafbaar?

Niet veel mensen weten dit, maar niet ieder bedrijf mag zomaar oud ijzer ophalen in Renkum. In De Gelderlander viel op 9 oktober 2012 te lezen dat een bedrijf uit Lobith oud ijzer wilde ophalen in de gemeente Renkum. Dit bedrijf had hier echter geen vergunning voor gekregen, wat de geplande inzameling illegaal maakte. Een woordvoerder van de gemeente zei hier destijds het volgende over: “Voor inwoners is het niet toegestaan huishoudelijk afval aan te bieden aan ‘niet aangewezen bedrijven of personen’.” Sommige gemeenten hebben de regels omtrent het ophalen van oud ijzer en ander afval duidelijk opgeschreven op hun website. Wat blijkt? In meerdere gemeenten is het ophalen van oud ijzer door bedrijven zonder vergunning niet alleen onwettig, maar ook strafbaar. En niet alleen voor het bedrijf dat het oud ijzer ophaalt, maar ook voor de personen die het aanbieden. U dus. Het is dus van groot belang dat u alleen in zee gaat met een metaalhandel die beschikt over een vergunning van de gemeente waar u woont.

Oud ijzer ophalen Renkum door Chris Struijk

Chris Struijk Metaalhandel beschikt over de benodigde vergunning voor oud ijzer ophalen in Renkum. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u in de problemen komt wanneer u uw witgoed, verwarmingen, bekabeling en ander oud ijzer wilt laten ophalen. Als u een betrouwbare metaalhandel zoekt die u snel kan helpen, bent u bij Chris Struijk aan het juiste adres. Wilt u meer weten over oud ijzer ophalen in Renkum, Arnhem en omgeving? Neem voor meer informatie contact met ons op, of bel ons voor een afspraak.

Neem contact op