Menu

ICT-computer recycling

Heeft u oude computers staan in uw bedrijf en wilt u deze laten afvoeren? Dan moet u dit zelf regelen. Gelukkig kunt u naast sloopwerkzaamheden ook bij Chris Struijk terecht voor de milieuvriendelijke afvoer van oude computers en ander ICT-materiaal die u heeft gebruikt op kantoor.

Neem contact op

ICT-computer recycling: Uw oude computers veilig verwijderen

Ook de demontage en het transport van machines en servers uit bedrijfruimtes verzorgen wij graag voor u. U bent ervan verzekerd dat wij de data op de harde schijven van uw oude computers, datadragers, USB-sticks en andere ict-materialen veilig verwijderen zodat deze later geen problemen veroorzaken. Heeft u een partij oude computers en computerapparatuur liggen die u niet meer gebruikt, dan kunnen wij deze ook van u opkopen.

Vergoeding ICT-afval

Wij halen uw oude computers en ander ict-afval kosteloos bij u op. U krijgt er zelfs een vergoeding van ons voor. Voor uw ICT-afval betalen wij de geldende dagprijs. De prijzen die u krijgt voor uw ICT-afval zijn namelijk net als bij de schrootprijzen niet elke dag dezelfde. Dit is mede afhankelijk van vraag en aanbod.

Gecertificeerde ICT computer recycling

U kunt er bij ons van op aan dat wij uw oude computermateriaal en -apparatuur gecertificeerd afvoeren en recyclen. U krijgt een weegverslag en vernietigingsverklaring nadat wij uw oude computerapparatuur hebben vernietigd. Dit is voor u de garantie dat uw oude data veilig wordt verwijderd.

Bedrijfsontruimingen

Ook voor de ontruiming van uw bedrijfspand kunt u ons inzetten. Chris Struijk doet bedrijfsontruimingen in verschillende plaatsen zoals ArnhemEdeNijmegenUtrechtVeenendaal en in de omgeving van deze plaatsen. Bij de ontruiming van uw kantoorpand verwijderen wij bijvoorbeeld uw meubilair, archiefkasten, stellingen en coupiers.

Neem contact op