Menu

ICT-computer recycling

ICT-computer recycling: Uw oude computers veilig verwijderen

Heeft u oude computers staan in uw bedrijf en wilt u deze laten afvoeren? Dan moet u dit zelf regelen. Gelukkig kunt u naast sloopwerkzaamheden ook bij Chris Struijk terecht voor de milieuvriendelijke afvoer van oude computers en ander ICT-materiaal die u heeft gebruikt op kantoor.

Ook de demontage en het transport van machines en servers uit bedrijfruimtes verzorgen wij graag voor u. U bent ervan verzekerd dat wij de data op de harde schijven van uw oude computers, datadragers, USB-sticks en andere ict-materialen veilig verwijderen zodat deze later geen problemen veroorzaken. Heeft u een partij oude computers en computerapparatuur liggen die u niet meer gebruikt, dan kunnen wij deze ook van u opkopen.

Vergoeding ICT-afval

Wij halen uw oude computers en ander ict-afval kosteloos bij u op. U krijgt er zelfs een vergoeding van ons voor. Voor uw ICT-afval betalen wij de geldende dagprijs. De prijzen die u krijgt voor uw ICT-afval zijn namelijk net als bij de schrootprijzen niet elke dag dezelfde. Dit is mede afhankelijk van vraag en aanbod.

Gecertificieerde ICT computer recycling

U kunt er bij ons van op aan dat wij uw oude computermateriaal en -apparatuur gecertificeerd afvoeren en recyclen. U krijgt een weegverslag en vernietigingsverklaring nadat wij uw oude computerapparatuur hebben vernietigd. Dit is voor u de garantie dat uw oude data veilig wordt verwijderd.

Bedrijfsontruimingen

Ook voor de ontruiming van uw bedrijfspand kunt u Chris Struijk inzetten. Bij de ontruiming van uw kantoorpand verwijderen wij bijvoorbeeld uw meubilair, archiefkasten, stellingen en coupiers.