Menu

Leegruimen bedrijfspanden

Het leegruimen van bedrijfspanden, uw winkel, uw horecagelegenheid of kantoorcomplex gebeurt nooit zomaar. In veel gevallen liggen daar vaak financiële problemen aan ten grondslag. Het leegruimen van uw bedrijfspand is vaak noodgedwongen door bijvoorbeeld faillissement.

Neem contact op

Leegruimen van uw bedrijfspanden

Chris Struijk houdt daar rekening mee en gaat discreet te werk, waarbij we voorzichtig omgaan met de inboedel. Omdat de verhuurder vaak weer zo snel mogelijk wil beschikken over het pand kunt u tevens op aan van onze efficiënte en snelle werkwijze.

Ongeacht de grootte van het bedrijfspand, staat Chris Struijk voor u klaar om het leegruimen van uw bedrijfspand op korte termijn te realiseren en bezemschoon op te leveren.

Verwijderen oude machines

Nadat de afspraken duidelijk zijn, beginnen wij met het leegruimen van uw bedrijfspand. Het kan natuurlijk ook zijn dat u oude machines heeft staan die u wilt laten verwijderen. Ook dan kunt u op aan van onze expertise en ervaring op dit gebied. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten machines en zware apparaten die voornamelijk voor industriële toepassingen worden gebruikt, zoals naaimachines, installaties, pompen of stalen constructies.

Ontruimen bedrijfspand en het milieu

Bij het leegruimen van bedrijfspanden letten wij erop de inboedel milieubewust af te voeren. Chris Struijk streeft altijd naar een totale recycling. Het recyclen van uw spullen vindt plaats binnen Nederland.

Neem contact op