Menu

Oud ijzer Nijmegen

Oud ijzer in Nijmegen? Indien u meer dan 300 kilogram oud ijzer heeft liggen, komt Chris Struijk, gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer, graag naar u toe. Wij kunnen u, door onze ruime ervaring, verzekeren dat wij weten wat wij doen als we het oud ijzer ophalen in Nijmegen.

Neem vrijblijvend contact op

Oud ijzer Nijmegen: welke soorten halen wij op?

Oud ijzer is er in twee soorten metaal, te weten ferrometalen en non-ferro metalen. De ferrometalen bestaan voor meer dan de helft uit oud ijzer, zoals ijzer, kobalt en nikkel. Non-ferro metalen zijn de overige metalen. Het is eenvoudig na te gaan of u ferrometalen of non-ferro metalen heeft liggen. Ferrometalen zijn namelijk magnetisch. U kunt ook het overzicht non-ferro metalen bekijken op onze website. Omdat de ferrometalen veel worden toegepast krijgt u hier over het algemeen een mooie vergoeding voor. Wij wegen uw oud ijzer in Nijmegen met een geijkte weegschaal. Zo bent u verzekerd van de juiste prijs voor uw oud ijzer. Het hangt van de kwaliteit van de non-ferrometalen af, wat u daarvoor als vergoeding krijgt.

Oud ijzer ophalen Nijmegen - Oud ijzer Nijmegen

Oud ijzer ophalen Nijmegen: Hoe doen we dat?

Chris Struijk beschikt over een truck met een open laadbak, zo wordt oud ijzer ophalen in Nijmegen vrij gemakkelijk. Omdat onze truck een laadkraan heeft, kunnen wij zware, ijzeren metalen eenvoudig tillen. Wij halen uw oud ijzer geheel gratis op. Heeft u vaker oud ijzer dat opgehaald moet worden. Overweeg dan eens om een van onze gratis containers te laten plaatsen. Dat is dan net zo makkelijk: Zowel voor u als voor ons. Meer weten over oud ijzer ophalen in Nijmegen?

Contact opnemen

Ons werkgebied richt zich voornamelijk op Midden-Nederland. Naast oud ijzer in Nijmegen, doen wij dit dus ook met genoegen in bijvoorbeeld Arnhem, Ede, Zeist, Veenendaal, Utrecht en Amersfoort. Chris Struijk is een familiebedrijf en zit al ruim 65 jaar in het vak. Niet voor niets zijn wij ook VIHB gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij vakkundig om kunnen gaan met gevaarlijke afvalstoffen.

Neem vrijblijvend contact op