Menu

Gratis containers

U bent een bedrijf dat regelmatig oud ijzer afval heeft? Laat dan gratis containers bij u plaatsen. Ongeacht waar u gevestigd bent in Nederland halen wij uw oud ijzer afval regelmatig op. In overleg bekijken we wat voor container of containerbak u nodig heeft en of u deze ergens in uw bedrijf wilt laten plaatsen of juist niet.

Neem contact op

Tijdige afvoer volgens de milieuwetgeving

Met onze containerservice bent u verzekerd van een tijdige afvoer en recycling van uw oud ijzer. Ook voeren wij uw oud ijzer af volgens de huidige milieuwetgeving. Als wij uw oud ijzer afhalen, krijgt u de geldende oud ijzer prijs voor die dag.

Gratis containers oud ijzer in- of uitpandig laten plaatsen

U heeft de keuze bij onze containers om uw oud ijzer afval in uw bedrijf te verzamelen of buiten uw bedrijf:

  • Gratis containers oud ijzer in uw bedrijf: Chris Struijk zorgt voor een gratis container op maat om te plaatsen in uw bedrijf. Hierbij letten we erop dat u efficient kunt blijven werken en dat de container niet in de weg staat, maar mooi geintegreerd is in uw werkomgeving. Is de container bijna vol, neemt u dan telefonisch contact met ons op via 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23. Wij komen dan uw container zo snel mogelijk ophalen. U heeft dus geen omkijken meer naar uw oud ijzer afval.
  • Gratis containers oud ijzer buiten uw bedrijf: Als u de gratis containers liever buiten uw bedrijfspand plaatst, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de bereikbaarheid van de te plaatsen containerbak zorgen wij in overleg met u altijd voor een passende oplossing. Het voordeel voor u is dat wij met onze vrachtauto met kraan uw container op nagenoeg elke plaats rondom uw bedrijfspand kunnen plaatsen. Hierbij houden houden wij rekening met de aanvoer van het oud ijzer op basis van uw wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Containers oud ijzer op maat

Voordat wij een container bij u plaatsen voor uw oud ijzer afval overleggen we wat voor gewicht u aan oud ijzer denkt af te willen voeren, de hoeveelheid oud ijzer, de grootte van het metalen afval en hoe vaak u wilt dat wij de container komen ophalen. Onze containers voor oud afval variëren van 1 kubieke meter tot 40 m3 voor zwaar materiaal of lengte metaal. Indien u slechts een beperkte ruimte heeft voor een container voor uw oud ijzer afval, kiest u dan voor een van onze minicontainers. Onze minicontainers voor oud ijzer afval zijn zeer geschikt voor specifieke afvalstromen zoals draaisel.

Gratis container door heel Nederland

Op dit moment voorzien wij met deze service bedrijven door geheel Nederland al een oud ijzer container of oud ijzer containerbak. Denk daarbij aan bedrijven in de bouw, staalbedrijven, sloperijen, fabrieken, bedrijven in de installatietechniek, garagebedrijven en industriële bedrijven. Nieuwsgierig geworden naar referenties? Belt u gerust even op naar 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23

Let op: Wij kunnen uw oud ijzer afval dezelfde dag weer afhalen of de oud ijzer container voor een langere periode plaatsen. In overleg bekijken we wat het beste bij uw bedrijf past.

Neem contact op