Menu

Oud ijzer Utrecht

Uw oud ijzer laten ophalen in Utrecht en omgeving? Chris Struijk en zijn familie zijn de aangewezen partij om mee samen te werken. Chris beschikt over zijn eigen truck met open laadbak. Struijk oud ijzer en metaal komt bij u langs vanaf een bepaalde hoeveelheid afval, namelijk vanaf 300 kg oud ijzer. Uw oud ijzer in Utrecht omgeving laten ophalen door Struijk is een goede keuze.

Neem vrijblijvend contact op

Oud ijzer laten ophalen Utrecht

Oud ijzer laten ophalen rondom Utrecht is niet alleen een duurzaam idee, maar is ook rendabel voor uzelf. De prijs van het ijzer verschilt per dag, vergelijkbaar met de schommelende prijs van goud. Om deze reden is het zaak om van te voren bij ons te informeren over uw oud ijzer. Wij kunnen u dan adviseren uw oud ijzer in Utrecht en dag later op te laten halen. 

Voordelen van Struijk Oud Ijzer en Metaal

Als metaalrecyclingbedrijf bestaan wij al meer dan 65 jaar. U kunt ons daarom gerust specialist noemen. Als wij uw oud ijzer rondom Utrecht ophalen bieden we:

  • Een hogere vergoeding voor voorgesorteerd ijzer
  • De kans om uw steentje bij te dragen aan het milieu
  • Gratis oud ijzer ophalen vanaf 300 kg
  • Vrijblijvend advies over verschillende soorten ijzer

Wij halen verschillende soorten oud ijzer op in Utrecht en omgeving. Zo bestaan er ferrometalen, maar ook non ferrometalen. Non ferrometalen komen wat minder vaak voor, ferrometalen komen een stuk meer voor. Voorbeelden van deze metalen vind u hier

Contact opnemen met Chris Struijk

Heeft u oud ijzer in Utrecht of omgeving liggen? Denk bijvoorbeeld aan oud ijzer in Zeist, oud ijzer in Veenendaal en oud ijzer in Oudenberg. Wij halen ook oud ijzer op in Nijmegen en omgeving. Neem vrijblijvend contact op met Struijk Oud ijzer en metaal. Wij voorzien u graag van het nodige advies over uw oud ijzer. Vaker zakelijk oud ijzer laten ophalen? Informeer ons over een gratis container laten plaatsen. 

Neem vrijblijvend contact op

oud-ijzer-utrecht