Menu

Oud ijzer ophalen Ede

Oud ijzer ophalen Ede door Chris Struijk

Voor oud ijzer ophalen in Ede of omgeving neemt u contact op met het ervaren bedrijf, Chris Struijk Metaalhandel. Met ruim 65 jaar ervaring, kunnen wij ons gerust de specialist noemen als het gaat om oud ijzer ophalen in Ede. Woont u iets verder weg, bijvoorbeeld in Arnhem, Nijmegen, Veenendaal of Zeist? Zo lang u 300 kilogram of meer oud ijzer heeft liggen, komen wij graag bij u langs. Omdat wij beschikken over een truck met een open laadbak, kunnen wij grote ladingen oud ijzer eenvoudig vervoeren. Met behulp van de laadkraan kunnen wij zware, ijzeren metalen eenvoudig tillen.

Neem contact op

Prijzen oud ijzer ophalen Ede

Benieuwd wat de schrootprijzen zijn als wij uw oud ijzer ophalen in Ede of omgeving? Dan is het handig dat u ons even belt. Wij hanteren geen vaste schrootprijzen. Dat komt omdat de prijs voor oud ijzer dagelijks verandert, net als bij benzine en goud. Afhankelijk van vraag en aanbod wordt er per dag een prijs voor oud ijzer vastgesteld. Naast de variërende dagwaarde van oud ijzer zijn er nog meer factoren die een rol spelen bij de vergoeding die u krijgt voor uw oud ijzer. Zo speelt de hoeveelheid ijzer dat u aanbiedt een rol. Logischerwijs krijgt u een hogere vergoeding als u meer oud ijzer laat ophalen. Ook de manier waarop u uw oud ijzer aan ons aanbiedt, nemen wij mee in de uiteindelijke prijs die we u uitkeren voor uw oud ijzer. Als u de verschillende soorten metaal al heeft gesorteerd, krijgt u een hogere vergoeding dan wanneer dit niet het geval is. Tenslotte bekijken we ook welk soort ijzer u aanbiedt en of het ijzer zeer vervuild is.

Meer weten over Chris Struijk en oud ijzer ophalen in Ede of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.