Menu

Oud ijzer ophalen Beuningen

Wilt u dat wij uw oud ijzer ophalen in Beuningen? Wanneer u minimaal 300 kilo oud ijzer heeft liggen, halen wij dit voor u op. Dit kost u niks… Het kan u zelfs wat opleveren!

Neem contact op

Schrootprijs oud ijzer ophalen Beuningen

De prijs van oud ijzer Beuningen en oude metalen is zeer variabel. Deze prijs, ook wel schrootprijs genoemd, wordt bepaald door de vraag en het aanbod dat op dat moment heerst. Dit is te vergelijken met de bepaling van prijzen in de oliemarkt. De olieprijs fluctueert regelmatig. Dit is afhankelijk van allerlei factoren, zoals productie-overschot of -tekort, maar ook de politieke situatie in een land, net als het klimaat, oorlog, etc. Vraag en aanbod zijn hier van groot belang bij de prijsbepaling en zo is dat ook bij de prijs van oud ijzer (al fluctueert deze natuurlijk minder dan bij olie!).

Soorten metalen

Naast de vraag en het aanbod is de totstandkoming van de prijs van oud ijzer natuurlijk ook beïnvloedbaar door het soort materiaal. Bepaalde soorten ijzer en specifieke samenstellingen leveren meer op dan andere. Net als bij goud blijft het een kwestie van vraag en aanbod, maar ondertussen levert 12 karaats goud natuurlijk sowieso minder op dan 24 karaats: hoe groot de vraag ook is. Zo werkt dat ook met metaal. Gietijzer levert bijvoorbeeld meer op dan licht ijzer en rode koper meer dan brons. Laat u uw oud ijzer ophalen in Beuningen? Laat u dan goed informeren over de schrootprijs.

Raadplegen prijs oud ijzer ophalen Beuningen

Wanneer u benieuwd bent naar wat het u kan opleveren wanneer wij uw oud ijzer ophalen in Beuningen, kunt u contact met ons opnemen. Wij houden de ijzerwaarden en schrootprijzen dagelijks in de gaten en brengen u graag op de hoogte. Met onze geijkte weegschaal kunnen wij uw oud ijzer metalen zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood en andere materialen apart wegen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste vergoeding krijgt voor het oud ijzer dat u aanbiedt. Wij halen ook graag uw oud ijzer op in Veenendaal of oud ijzer in Zeist op.

Wij zijn gemakkelijk en snel te bereiken op: 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23.

Neem contact op