Menu

Oud ijzer ophalen Scherpenzeel

Uw oud ijzer ophalen in Scherpenzeel en omgeving wordt geregeld door Chris Struijk. Heeft u minimaal 300 kilo oud ijzer in uw bezit? Dan komen wij bij u langs om dit op te halen. Of heeft u een sloopauto in uw bezit die u wilt laten ophalen? Ook hiermee kunt u bij Chris Struijk terecht!

Neem contact op

Sloopauto verkopen en oud ijzer ophalen Scherpenzeel

Wanneer u een auto in bezit heeft die flinke schade heeft opgelopen of na jaren trouwe dienst helaas niet meer door de laatste APK-keuring kon, kunt u hier uiteraard geen gebruik meer van maken. Als u zo’n afgeschreven of afgekeurde auto voor de deur heeft staan, vraagt u zich misschien af wat u ermee moet: moet het naar een specifieke plek? Of gewoon naar de sloop? En wat gaat dit u eigenlijk kosten? Wanneer u Chris Struijk inschakelt, zit u niet meer met deze vragen wij halen uw oude ijzer in Scherpenzeel gewoon op.

Vergoeding voor uw sloopauto

Laat u uw oud ijzer ophalen in Scherpenzeel door Chris Struijk? Dan kan het voor u ook interessant zijn om uw sloopauto door ons op te laten halen.
Wanneer u uw sloopauto door ons op laat halen, zorgen wij ervoor dat dit op een veilige en milieubewuste manier gebeurd. Wij komen bij u thuis of bij uw bedrijf langs en halen de sloopauto op met onze truck. Deze truck heeft een ruime, open laadbak en is uitermate geschikt om uw sloopauto in te vervoeren.

Vergoedingen oud ijzer ophalen in Scherpenzeel

Wanneer uw oud ijzer ophalen in Scherpenzeel door Chris Struijk wordt verzorgd, krijgt u hier een vergoeding voor. Dit is ook het geval bij uw sloopauto. Afhankelijk van de schrootprijs van die dag, kunt u rekenen op een accurate vergoeding. Daarbij beschikken wij over een vrijwaringsbewijs wanneer wij uw sloopauto ophalen. Dit scheelt u tijdrovende administratiewerkzaamheden: u kunt de auto gemakkelijk aan ons meegeven, terwijl u er geen omkijken meer naar heeft.

Neem contact op met Struijk Oudijzer-metaal

Wij halen ook oud ijzer op in Arnhem en omgeving. Bent u nieuwsgierig naar uw voordelen en vergoeding wanneer wij van Chris Struijk uw sloopauto en/of oud ijzer ophalen in Scherpenzeel? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen. Neem ook contact op door te bellen naar: 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23.

Neem contact op