Menu

Oud ijzer Barneveld

Bent u een schadebedrijf, een garage of een installatiebedrijf gevestigd in Barneveld met veel oud ijzer afval? Bent u bezig met het leegruimen van uw pand en staan er veel stellages of zware verschillende soorten machines die voornamelijk voor industriële toepassingen worden gebruikt, zoals naaimachines, installaties, pompen of stalen constructies waar u vanaf wilt? Dan heeft u geluk! Chris Struijk is namelijk gespecialiseerd in oud ijzer ophalen in Barneveld en omgeving.

Neem contact op

Prijzen oud ijzer ophalen Barneveld

Benieuwd wat het kost om uw oud ijzer op te halen? U boft, want wij doen dit voor niks. U krijgt zelfs een vergoeding voor uw oud ijzer afval. Let op: Oud ijzer ophalen in Barneveld of omgeving doen wij pas wanneer u 300 kilogram schroot of meer heeft liggen.

Vergoeding oud ijzer

De vergoeding die u krijgt hangt af van vier verschillende factoren, te weten:

  1. De dagwaarde van oud ijzer.
  2. Het soort oud ijzer dat u heeft liggen.
  3. Gesorteerd oud ijzer of niet.
  4. De kwaliteit van het oud ijzer afval dat u aanbiedt.

Recycling oud ijzer te Barneveld

Een van de bovenstaande factoren die uw vergoeding bepalen, is het sorteren van uw oud ijzer. Dit is namelijk belangrijk bij de recycling van oud ijzer. Het scheelt dus als u dit al heeft gedaan als wij uw oud ijzer ophalen in Barneveld. Na de sortering van oud ijzer, kunnen wij het oud ijzer afval doorverkopen aan buitenlandse opkopers, die de oude metalen hergebruiken. Het oud ijzer afval wordt omgesmolten om het weer te gebruiken voor nieuwe producten. Wist u dat roest juist van pas komt bij in het recyclingproces? Dat komt omdat roest helpt bij de verwijdering van overtollig koolstof in ruw ijzer.

Wilt u Chris Struijk inschakelen voor het oud ijzer ophalen in Barneveld of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op