Menu

Oud ijzer ophalen Bennekom

Chris Struijk komt uw oud ijzer ophalen in Bennekom vanaf 300 kilogram. Dit is gratis. Sterker nog: u ontvangt er geld voor. Ophalen gebeurt met een truck die over een laadkraan beschikt, speciaal voor het optillen van oud ijzer en oude metalen. Met een speciale weegschaal wordt het oud ijzer gewogen. Daarna doet Chris Struijk u een prijsvoorstel gebaseerd op het soort oud ijzer, de dagprijs, de hoeveelheid en of u het al gesorteerd heeft of niet. Ook u heeft vast weleens oud ijzer over als bedrijf of particulier, zoals blikmateriaal of een oude wasmachine. Laat daarom uw oud ijzer ophalen in Bennekom door Chris Struijk.

Neem contact op

Container laten plaatsen in Bennekom

Heeft u op regelmatige basis oud ijzer afval? Dan is het misschien een goed idee om een container te laten plaatsen door Chris Struijk. Ook dit is gratis! U hoeft thuis niks op te slaan, maar deponeert het makkelijk in de container aan huis. Is de container vol? Dan komt Chris Struijk deze legen. Samen met u bekijkt hij welk formaat en type container het beste bij u past. Uiteraard ontvangt u ook hier weer een vergoeding voor het oud ijzer dat wordt afgenomen. Laat bij regelmatig oud ijzer afval dus een container plaatsen en uw oud ijzer ophalen in Bennekom door Chris Struijk.

Recycling oud ijzer

Welke soorten oud ijzer kunt u laten ophalen? Chris Struijk neemt verschillende soorten oud ijzer af, zoals koper, aluminium, messing, brons, zink, roestvrijstaal, lood, enzovoort. Bij dit familiebedrijf bent u ervan verzekerd dat uw oud ijzer in goede handen is, wat inhoudt: een verantwoorde recycling. Uw oud ijzer wordt dus opnieuw gebruikt. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu en u krijgt er ook nog voor betaald! Daarbij is het prettig om te weten dat apparatuur die u jaren trouw heeft bediend goed terecht komt. Laat vandaag nog uw oud ijzer ophalen in Bennekom door Chris Struijk! Wij halen ook oud ijzer op in Scherpenzeel, Beuningen en halen oud ijzer op in Barneveld.

Neem contact op