Menu

Oud ijzer ophalen Arnhem

Oud ijzer laten ophalen te Arnhem? Heeft u een auto staan die alleen nog maar goed is voor de sloop? Wilt u de oude computers bij u in het bedrijf kwijt? Of heeft u metalen afval en oud ijzer waar u van af wilt? Oud ijzer ophalen is wat Chris Struijck het liefste doet. De enige voorwaarde is dat u tenminste 300 kilogram heeft liggen. Oud ijzer ophalen is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Neem vrijblijvend contact op

Oud ijzer Arnhem recyclen

Uw oud ijzer Arnhem recyclen? Als wij uw oud ijzer ophalen in uw omgeving, dan bent u ervan verzekerd dat u een steentje bijdraagt aan het milieu. Uw oud ijzer wordt namelijk opnieuw gebruikt. Omdat verschillende grondstoffen die u aan ons afgeeft, zoals aluminium, koper, zink, lood en tin steeds schaarser worden kost het meer energie om deze grondstoffen weer te winnen. Omdat uw oud ijzer uit Arnhem opnieuw wordt gebruikt, helpt u mee aan de duurzame manier om uw oud ijzer te verwerken tot grondstof.

Oud ijzer Arnhem: welke soorten ijzer zijn er?

Er zijn verschillende soorten oud ijzer te Arnhem die we grofweg in twee groepen indelen. De zogenaamde ferrometalen en non-ferro metalen. Ferrometalen bestaan voornamelijk uit ijzer. U kunt dit testen door een magneet bij uw oud ijzer afval te houden. Deze metalen zijn magnetisch. Non-ferro metalen komen minder voor. Daarom bepaalt de kwaliteit van de non-ferro metalen die u heeft liggen wat u ervoor krijgt. Non ferrometalen zijn bijvoorbeeld: aluminium, brons, gaas, kabels, leidingen, lood, staal, velgen en wielen. Voorbeelden van ferrometalen zijn ijzer, kobalt en nikkel. Voor al uw soorten oud ijzer staan wij voor u klaar.

Prijzen oud ijzer Arnhem

Benieuwd naar de prijzen voor uw oud ijzer te Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande knop. Wij komen uw oud ijzer ook graag ophalen in Ede. Ook voor oud ijzer in Utrecht staan wij graag voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan Veenendaal, en Amersfoort!

Neem vrijblijvend contact op

oud-ijzer-ophalen-arnhem