Menu

Oud ijzer ophalen Amersfoort

Oud ijzer laten ophalen te Amersfoort? Doe dan een beroep op de expertise van Chris Struijk. Dit familiebedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in oud ijzer ophalen te Amersfoort en omgeving, staat vanaf een hoeveelheid van 300 kilogram oud ijzer graag voor u klaar. Als u ervoor kiest uw oud ijzer door ons te laten ophalen, wordt uw oud ijzer hergebruikt.

Neem vrijblijvend contact op

Recycling oud ijzer Amersfoort

Om oud ijzer Amersfoort te hergebruiken wordt het omgesmolten. Daarom is het wel van belang dat het oud ijzer afval goed gesorteerd is. Als wij uw oud ijzer ophalen in Amersfoort of omgeving en u heeft de verschillende metalen al gesorteerd, dan krijgt u er ook een hogere vergoeding voor. U bespaart ons immers werk. Grondstoffen worden steeds schaarser en zijn daarom moeilijk te winnen. Het is niet voor niets dat nagenoeg 25 procent van al het staal ter wereld wordt geproduceerd van gerecycled ijzer.

Oud ijzer ophalen Amersfoort: roest is geen probleem!

Als wij uw oud ijzer in Amersfoort ophalen, is roest geen probleem. Stel dat u bijvoorbeeld oude metalen heeft liggen die koper bevatten, dan zijn die niet om te smelten omdat koper niet tot ijzer kan worden geoxideerd. Is uw ijzer gaan roesten? Dit is niet erg. Sterker nog, het is van voordeel want roest helpt bij de verwijdering van de overtollige hoeveelheid koolstof in het ruw ijzer.

Voorbeelden oud ijzer Amersfoort

Chris Struijk haalt onder andere oud ijzer op in Amersfoort. Maar wat haalt hij allemaal bij u op? Een aantal voorbeelden van oud ijzer zijn;

  • Witgoed (grote partijen wasmachines / drogers)
  • Cv-installaties verwijderen
  • Oud ijzer afval van schadebedrijven
  • Bekabeling bedrijven als oud ijzer afval
  • Oud ijzer afval van garages
  • Oud ijzer van installatiebedrijven
  • Sloopauto’s
  • Stellages

Staat uw oud ijzer afval er niet bij? Grote kans dat wij het toch ophalen. Neem contact met ons op als u meer informatie wil verkrijgen over oud ijzer ophalen in Amersfoort of omgeving.

Neem vrijblijvend contact op

oud-ijzer-amersfoort