Menu

Oud ijzer ophalen Wageningen

Laat voortaan uw oud ijzer ophalen in Wageningen! Behalve dat u niet zelf met ijzer hoeft te gaan sjouwen, levert het u – afhankelijk van de dagwaarde – ook nog iets op. Familiebedrijf Chris Struijk beschikt over ruim 65 jaar ervaring in het ophalen en verwerken van oud ijzer. Bij deze specialist is uw oud ijzer dan ook in goede handen. Met hartzeer uw auto wegdoen? Uw trouwe wasmachine die jaren voor fris ruikend wasgoed heeft gezorgd? Wie weet wat voor een mooi tweede leven er in het verschiet ligt! U kunt alleen oud ijzer laten ophalen in Wageningen vanaf 300 kilogram. Chris Struijk beschikt over een speciale weegschaal.

Neem contact op

Soorten oud ijzer en metalen in Wageningen

Uiteraard beperkt Chris Struijk zich niet tot oud ijzer ophalen in Wageningen. Ook andersoortige materialen neemt hij graag mee.

Ferrometalen

Ferrometalen beschikken over een magnetische werking en zijn makkelijk te recyclen. Met behulp van magneten wordt de scheiding gerealiseerd. Voorbeelden van ferrometalen zijn ijzer, kobalt en nikkel. Hoe meer ferrometalen u heeft liggen, hoe groter de vergoeding is die u ontvangt.

Non-ferrometalen

Non-ferrometalen bevatten geen ijzer of waarin de legeringen ijzer niet als hoofdbestanddeel hebben. Voorbeelden van non-ferrometalen zijn koper, lood, aluminium, zink, brons en messing. Ze zijn schaarser en moeilijker te filteren.

Industrieel schroot

Industrieel schroot betreft vooral restafval van plaatmateriaal uit de industrie. Het meeste industrieel schroot komt uit de auto-industrie. Bij de vervaardiging van een auto komt er namelijk veel snijafval vrij.

Oud schroot ophalen

Bij oud schroot gaat het om metalen die onbruikbaar zijn of versleten, zoals oude radiatoren, oude pijpen en grote apparaten.

U ziet: u kunt vele soorten oud ijzer laten ophalen in Wageningen door Chris Struijk!

Container laten plaatsen in Wageningen

De kans bestaat dat u niet direct 300 kilo aan oud ijzer kunt laten ophalen in Wageningen, maar wel binnen een bepaalde tijd. Waar slaat u dit in de tussentijd op? Binnen is er vaak onvoldoende ruimte en om het nu in uw tuin op te slaan. Laat een container plaatsen aan huis door Chris Struijk. U gooit uw oud ijzer erin en bent u klaar? Dan haalt Chris Struijk het op. Heeft u dus veel oud ijzerafval? Dan weet u vanaf nu waar u terecht kan. Laat voortaan uw oud ijzer ophalen in Wageningen door Chris Struijk! Wij halen ook graag uw oud ijzer op in Nijmegen en omstreken en in Arnhem en omstreken.