Menu

Oud ijzer ophalen Opheusden

Zoekt u een betrouwbare partij voor oud ijzer ophalen en is uw bedrijf gevestigd in Opheusden? Als u van een partij oud ijzer af wilt, schakelt u Chris Struijk Metaalhandel in. Chris Struijk voert alle metalen stellages, machines, installaties, pompen, constructies en meer in Opheusden en omgeving op professionele wijze af.

Neem contact op

Oud ijzer en milieu

Oud ijzer ophalen in Opheusden: het is niet alleen handig, maar ook nog eens goed voor het milieu en klimaat. Het oud ijzer dat u aanbiedt aan metaalhandel Chris Struijk is namelijk vervaardigd van ijzererts. Dit erts, dat tegenwoordig veel in Zweden en Zuid-Afrika wordt gewonnen, is door middel van een voor het milieu zeer belastend proces omgezet in metaal. Daar komt de carbon footprint van het transport van de ijzermijn naar de hoogoven en van de hoogoven naar de staalfabriek nog bovenop. Door oud ijzer te recyclen, kunnen we met zijn allen de vervaardiging van metalen producten minder belastend maken voor onze planeet. Als u uw oud ijzer aanbiedt voor recycling, draagt u dus uw steentje bij aan een betere wereld voor ons allemaal. En dit maakt metaalhandel Chris Struijk graag voor u mogelijk!

Oud ijzer ophalen Opheusden – meer weten?

Als u ons belt, komt Chris Struijk of zijn zoon uw oud ijzer ophalen in Opheusden. Dit doen zij uitsluitend op afspraak. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Chris Struijk Metaalhandel. Voorwaarde voor het ophalen van oud ijzer is dat de aangeboden partij metaal meer dan 300 kilogram weegt. Chris Struijk Metaalhandel is een echt familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring in de branche. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor oud ijzer ophalen in Opheusden. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 06-53 80 39 62 en 06-51 54 32 23. Bij vragen kunt u eveneens gebruikmaken van het contactformulier op onze website.

Neem contact op