Menu

Oud ijzer ophalen Lunteren

Oud ijzer ophalen? Lunteren is uw woonplaats? Dan is Chris Struijk uw toegewezen partner, mits u aan de enige voorwaarde voldoet die wij stellen: Oud ijzer ophalen in Lunteren of omgeving doen wij alleen als u 300 kilogram oud ijzer of meer heeft liggen. Wist u trouwens dat oud ijzer ophalen in Lunteren of omgeving geheel gratis is? Dit doen wij in Midden-Nederland, bijvoorbeeld in Veenendaal waar wij gevestigd zijn, maar ook in Barneveld, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Nijmegen, enzovoort.

Neem contact op

Vergoeding oud ijzer ophalen Lunteren

Het wordt nog mooier als wij uw oud ijzer ophalen in Lunteren of omgeving: U krijgt van ons een vergoeding voor uw oud ijzer. U verdient er dus een aardig zakcentje mee én u bent verlost van het oud ijzer afval in uw tuin, schuur of waar u het dan ook heeft opgeslagen.

Oud ijzer ophalen in Lunteren of omgeving

De hoogte van het bedrag hangt van verschillende factoren af. Net als goud en benzine wisselt de dagwaarde van oud ijzer die wordt bepaald door vraag en aanbod. Naast de dagwaarde is uw vergoeding ook afhankelijk van het soort oud ijzer dat u aanbiedt. Voor oud ijzer afval dat uit meer dan 50 procent uit ijzer bestaat zoals ijzer, kobalt en nikkel krijgt u een andere vergoeding dan voor oud ijzer dat voor minder dan 50 procent uit ijzer bestaat. Daarbij kunt u denken aan metalen zoals aluminium, magnesium en titanium. Hoe wij dit verschil bepalen? Heel simpel: met behulp van een magneet. Oud ijzer dat voor meer dan de helft uit ijzer bestaat is namelijk magnetisch. U krijgt overigens een hogere vergoeding als u uw oud ijzer afval al heeft gesorteerd. Tenslotte bepaalt de mate van vervuiling van uw oud ijzer ook hoeveel wij u uitkeren.

Container plaatsen

Heeft u regelmatig oud ijzer afval? Laat dan een container plaatsen. U bepaalt zelf waar u de container wilt plaatsen. Ook voor het plaatsen van een container brengen wij geen kosten in rekening. U bent er bovendien van verzekerd dat wij uw oud ijzer afvoeren volgens de geldende milieuwetgeving. Meer informatie over oud ijzer ophalen in Lunteren of omgeving? Bel naar 06 – 53 80 39 62 of 06 – 51 54 32 23.

Neem contact op