Menu

Oud ijzer ophalen Doorn

Oud ijzer ophalen in Doorn of omgeving? Kies voor een gespecialiseerd bedrijf zodat u zeker weet dat het ophalen, verwerken en recylcen van uw oud ijzer goed gebeurt. Chris Struijk heeft niet voor niets 65 jaar ervaring in oud ijzer ophalen in Doorn of omgeving. Wij staan dan ook garant voor het veilig en milieubewust verwijderen van uw oud ijzer afval. Dat bewijzen wij met ons VIHB certificaat.

Neem contact op

Voorwaarde oud ijzer ophalen Doorn

Oud ijzer ophalen in Doorn of omgeving doen wij gratis. Er is een voorwaarde, te weten de hoeveelheid oud ijzer afval dat u aanbiedt. Die moet namelijk tenminste 300 kilogram zijn. Mocht u niet precies weten hoeveel oud ijzer u heeft liggen, maar denkt u dat dit de 300 kilogram wel nadert, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Chris Struijk haalt oud ijzer zowel op bij particulieren als zakelijke klanten.

Vergoeding oud ijzer ophalen Doorn

U krijgt van ons een vergoeding voor uw oud ijzer afval. We kunnen u helaas hiervoor geen vaste prijs geven omdat de dagprijs van oud ijzer wisselt. Schrootprijzen worden gebaseerd op vraag en aanbod. Hoe schaarser oud ijzer wordt, hoe meer u ervoor krijgt. Er zijn nog andere factoren die van invloed zijn op uw vergoeding.

Recycling oud ijzer

Een duurzaam milieu vinden wij belangrijk. Daarom wordt uw oud ijzer afval hergebruikt. Door recycling van oud ijzer voorkomen we dat schaarse grondstoffen zoals aluminium, koper, zink en lood uitgeput raken voor toekomstige generaties. Wist u trouwens dat de helft van de staal en ijzerproductie wordt gerealiseerd door oud ijzer en metaal dat gerecycled is? Recycling van oud ijzer doen wij binnen Nederland.

Voorbeelden oud ijzer afval

Ijzer en metaal zit in veel verschillende producten. U kunt dus bij Chris Struijk veel verschillende soorten oud ijzer afval kwijt. Wat te denken van oude computers, uw auto waar u echt niet meer mee kunt rijden, witgoed, cv-installaties, bekabeling of stalen constructies? Zo lang u maar genoeg oud ijzer heeft liggen, zijn wij voor oud ijzer ophalen in Doorn of omgeving de juiste partner.

Neem contact op