Menu

Oud ijzer ophalen Dodewaard

Chris Struijk kan uw oud ijzer ophalen in Dodewaard. Bij minimaal 300 kilo oud ijzer in uw bezit, komen wij langs om dit op te halen. Heeft u geen oud ijzer, maar wel ICT-materiaal dat u wilt laten ophalen? Ook dit kan Chris Struijk voor u regelen!

Neem contact op

ICT-materiaal en oud ijzer ophalen Dodewaard

Chris Struijk haalt het oude ICT-materiaal, zoals oude computers en servers, voor u op. U kunt ervan op aan dat wij dit op een milieuvriendelijke en veilige wijze doen. Veiligheid komt bijvoorbeeld kijken bij de verwijdering van data op de niet meer gebruikte computerapparatuur. Alle data die nog op de servers en databehouders staan, zullen secuur worden verwijderd. Dit is van belang, zodat de informatie die hierop staat niet in verkeerde handen komt en later geen ongewenste complicaties veroorzaakt.

Vergoeding ophalen ICT-materiaal

Laat u door ons uw oud ijzer ophalen in Dodewaard? Misschien is het interessant voor uw bedrijf om ook uw ICT-afval door ons op te laten halen. Dit werkt bijna hetzelfde als het oud ijzer ophalen in Dodewaard. Wij rekenen geen kosten voor het ophalen van uw oude computermateriaal. U kunt er zelfs een vergoeding voor ontvangen. De prijs hiervoor verandert, net als de schrootprijs, met de dag. Ook hierbij ligt het aan de vraag en het aanbod. Laat u dus goed informeren over de dagprijs. Wanneer u benieuwd bent naar wat het u kan opleveren wanneer wij uw ICT-afval en/of oud ijzer ophalen Dodewaard, kunt u contact met ons opnemen. Wij houden de prijzen dagelijks in de gaten en brengen u graag op de hoogte. Wij zijn gemakkelijk en snel te bereiken op: 06-53 80 39 62 of 06-51 54 32 23.

ICT-afval recycling

Wij beschikken over een certificaat om ICT-afval milieuvriendelijk en veilig te recyclen. Wanneer uw oude computermateriaal is verwijderd en vernietigd, ontvangt u van ons een weegrapport en verklaring van vernietiging.

Neem contact op